söndag 14 december 2008

Snart är det jul

Igår var jag ner i källaren och hämtade upp granen, är ju första julen här i nya lyan och jag har hela tiden funderat på vart tusan jag ska ställa skiten. Nu veckan som kommer blir det till att jobba hela veckan tom lördag och jag jobbar sedan dagarna för julafton. Då återstår inte många dagar att spela på med att hitta en bra plats.
Så igår var det upp med granen, rättade till alla grenar som var både snea och vinda efter fjolårets bravader. Då fick den nämligen inte vara ifred från Findus, Findus är våran lill misse som nu mer inte är så liten, han är störst av dem alla. Men förra julen var han liten och älskade att vara i granen och klättra, men det var då...när han var liten.

När granen var fixad och plaserad på ett bra ställe tänkte jag att det är ju lika bra att kolla lyset, för om det är nåt som inte brukar funka när det ska funka, så är det lyset. Så jag blev ju riktigt glad när det sken precis som det skulle.
Eftersom granen var ihop monterad kunde jag lika gärna slänga på lamporna, när dom var på plats då var det lika bra att fortsätta.
Så nu sitter jag här i rummet, den 14:e december, med färdigklädd lysande gran :)
Nu är det bara att passa på att njuta av tjusigheten så länge det varar, för Findus "The big one" tror fortfarande att han är "The little one"

2 kommentarer:

  1. Hej! våran gran är också monterad och klar.
    Här kommer sidan http://fototriss.blogspot.com/
    Besök den nu :-)

    SvaraRadera