torsdag 21 maj 2009

Vissa har otur

Gårdagens besiktning gick väldigt bra. Det första gubben sa när jag rullade in var "Den gick då väldigt tyst och fint, så det här kommer säkert att gå bra. Han som var inne före dig blev inte godkänd för hans mc lät för mycket" Jäkla tur tänkte jag då, att jag bytte till orginal piporna annars hade väl jag inte ens fått åkt in. För mc:n som åkte in före mig, den lät fasen inte mycket. Och sedan när han hade gått igenom hela cykeln min och var färdig med allt, godkänd på alla punkter,säger han "Det är bra med er tjejer, ni kör tyst och lugnt till skillnad mot för killar som bara sliter bort och byter rör så det ska låta mer, så gör inte ni tjejer" Jag små log och nickade lite utan att kommentera och tänkte "Om du bara visste"

Efter besiktningen tog jag och C en tur till Lingbo, vädret var väl helt oki när vi började köra, men självklart började molnen dra ihop sig efter några mil och det kom en liten skur. Men sedan när vi var framme så blev vädret oki igen och det hade kommit väldigt många cyklar dit. Så vi tog oss en lov runt området och kikade på "alla" cyklar som stod i rader och vad jag alltid förundras över när jag är på ställen där det vimlar av hojjar, flera hundra ibland, är att jag aldrig har sett två lika dana cyklar.
Vi var inte kvar så länge, hade varit fint med en kopp kaffe men det var ju sånna jädra köer till allting så det orkade jag inte med. När vi var påväg tillbaks till cyklarna så mötte vi ett par, C kände karln, och jag och tjejen stod där och tittade på varandra och tyckte allt att vi kände igen varandra, vi kom sedan fram till att vi hade varit i samma grupp på uppkörningen. Och då när vi körde upp så var det bara tjejer i gruppen och det var våran mc-lärare så stolt och mallig över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar