tisdag 9 juni 2009

Skojakt

Förra vändan med att finna skor till D för hennes avslutning, som är i morgon, så kammade vi noll efter att ha varit inne på varende skoaffär i valbo, Skohuset är dock bort räknat för dit vägrade hon gå. På stans två skoaffärer fanns det inte heller något som dög till den unga damen.
Igår var det dags för andra vändan. Då fick hon lov att gå in på den enda affären hon inte hade varit till förra gången, Skohuset, jag hade nästan inte ens kommit innanför dörrarna förrän hon var ute igen och sa att där fanns inget.
Då åkte vi direkt till Gävle och rände i de affärer man visste fanns, finns säkert skoaffärer som jag inte har en aning om var de ligger. Det slutade med att vi for tillbaks till Valbo och gick igenom alla affärer vi hade varit i förra gången och det var samma visa. Antingen var det fel färg på skorna, fel modell, för låg eller för hög klack, var det en lagom hög klack då var klacken för smal eller för bred eller också så kostade de närmare 1000 kr. Efter att gått fram och tillbaks mellan affärerna flera gånger om, tyckte D själv att vi skulle åka upp till Skohuset igen och titta. Den här gången gav hon ivarjefall affären en bättre chans genom att kika mer på vad de hade att erbjuda, vilket hon gott och väl hade kunnat gjort första gången, för efter mycket provande och velande så bestämde hon sig för en sko. Sedan om hon bestämde sig för den skon för att hon verkligen gillade den eller om det var för att de började släcka ner och stänga affären är ännu osagt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar